vrijdag 27 februari 2009

Ik mag er zijn!


Ja,ja letterlijk en figuurlijk ik mag er zijn!. Gisteren was mama's uitgerekende datum dus nu ben ik Jurre plus. In het ziekenhuis was ik steeds min acht weken of min zes weken etc. Inmiddels ben ik gewoon Jurre hoor! Ik weeg al 2860 gram en ben 49cm. Dat is licht maar er zijn meer baby's die zo groot zijn als ik ben als ze (op tijd) geboren worden. Dokter Ket heeft me afgelopen donderdag weer gezien na zijn wintersport en vond mij in twee weken een hele kerel geworden. Ik moet nog wel wat zout en ijzer dagelijks van mama krijgen maar verder gaat het helemaal goed.

Afgelopen week is MIJN stoel gebracht.
Kado van Oma Tiny en Opa Johan en o-o-o, wat issie mooi zeg! Echt helemaal te gek!

De weken gaan nu wel snel aangezien mama en ik steeds meer kunnen ondernemen. Als het mooi weer is gaan we lekker wandelen en wil mama natuurlijk ook weer shoppen!( En daar had papa me ook al voor gewaarschuwd).


Afgelopen week ben ik ook naar Caroline en Daniel geweest en heb ik kennis gemaakt met mijn nieuwe vriendje(vriendinnetje). Ik kreeg namelijk een vriendschappelijk trapje in mijn rug toen ik bij zijn mama op schoot zat. We moeten (als het goed is maar dat weet je nooit zeker zeg ik) nog wel even wachten tot medio maart. Verder komen nu steeds meer vriendjes even bij me kijken (mama wil al kijkgeld gaan vragen). Zo waren er deze week Marit, Linda en Rianne maar ook Jeroen en Kirsten, Olivier en Mark, Sarah en Marloes en natuurlijk mijn familie.Over het algemeen vind ik dat gezellig maar soms ook niet. Zeker niet als mijn haar niet goed zit!!

Over familie gesproken ..... gisteren ben ik even op de koffie geweest bij Opa Cees en Oma Ellen. Leuk huis maar ik zie nog nergens een box !? En vandaag mocht Oma Tiny op mij passen en pardoes had Opa Johan ook een dagje vrij genomen. Mijn mama ging namelijk even sporten en zonnen dus kon ik even chillen op Odessa. Toen mijn mama terug kwam lag ik nog op dezelfde plek als toen ze wegging.
Chillen bij Opa Johan dus, ik geloof dat Oma me nog wel de fles heeft mogen geven. En Opa Jaap !? die heeft weer heel hard gewerkt en alle bomen uit de tuin gehaald. Mijn papa is nu een nieuw ontwerp aan het maken voor de tuin. En net zoals mijn grote neven Tibbe en Teun stem ik voor een glijbaan, schommel en natuurlijk een zandbak.

Da,da!

Jurre