maandag 9 februari 2009

Mijn eerste dagje alleen met mama

Vandaag was ik alleen met mama en dat is natuurlijk leuk maar ook heel vreemd.
De eerste weken had ik wel drie verschillende mama's en mijn vriendjes op de kinderafdeling. Vorige week was papa ook lekker vrij en konden we even met z'n drieën wennen. Zaterdag ben ik zelfs al wezen wandelen naar "de stad" om voor mama een nieuwe bril uit te zoeken want ze kan me 's nachts niet vinden. En ik roep voor mijn doen wel heel hard hoor!!

Mijn papa had het dus heeeel druk met ons dus heeft hij even niets op het blog geschreven (Sorry fans!! Klachten kun je richten aan mijn papa). Vanaf nu heb ik hem gezegd dat hij alleen mijn grote stappen vooruit moet gaan verslaan want met die kleintjes heb ik het nu wel gehad.

Maar nog even over vandaag ...... mijn mama is heel traag 's ochtends (dat had papa al verteld) dus ik heb me maar aan haar tempo aangepast. Wat ik wel heel fijn vond was dat mama uitgebreid ging douchen en ik in mijn wippertje in de badkamer mocht staan. Het geluid van de douche was heel rustgevend dus heb ik heerlijk geslapen. Verder heeft mama nog even in huis gerommeld en hield ik haar bezig met mijn roep om melk (meer, meer, meer). Morgen komt er iemand van het consultatiebureau en woensdag gaan we dan weer langs bij dokter Ket in het ziekenhuis dus ik wil wel "in shape" zijn. Mama zegt dat ik dan ook heel goed moet slapen 's nachts dus ik zal even kijken of dat nog wil lukken vanavond.

Tot snel!

Greetz,

Jurre