dinsdag 20 januari 2009

Feestje in de tummy tub

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik weer iets nieuws gedaan. Ik ben met mama en zuster Danielle in de tummy tub geweest. Voor alle opa's en oma's die dit niet kennen, een tummy tub is eigenlijk gewoon een emmer. Ik vond het erg fijn, was deze ervaring echt aan het ondergaan en even later was ik me druk aan het afzetten met mijn beentjes.
Mama vond het volgens mij wel eng omdat ze alleen mijn hoofdje moet vasthouden en ik nog geen lekker dik nekje heb. Maar ik spring er nog niet uit hoor mama en ik ga gerust niet koppie onder.

Bij het afdrogen kwam tante Nicole ook nog even kijken tijdens haar pauze. Ze had me al gewaarschuwd dat ze me even aan wilde raken. Maar als je dan zo in je blootje ligt dan schrik je toch wel even!! Na het badderen heb ik weer heerlijk aan de borst gedronken en dat ging ook weer goed. Ik drink gemiddeld 20 cc en als ik dan wat langer wakker kan blijven vast ook meer.

Er was vandaag ook meer visite om mijn nieuwe bedje te bewonderen namelijk oma Ellen en opa Jaap. Ik denk dat ze het wel een mooi bedje vonden maar ze zeggen dat ik thuis pas echt een mooi bedje krijg. Mijn wiegje is bijna klaar en opa Jaap is nog druk aan het schilderen. Ik krijg een vuurtorenkamer!! Weet alleen nog niet wat dat is maar iedereen is enthousiast. Nu dus wachten tot ik naar mijn eigen kamer mag en ik heb horen fluisteren dat ik hier begin februari wel klaar voor moet zijn.

Tot snel!

Mazzel,

Jurre